Aynı donanımlara sahip 2 farklı marka laptop arasında fark nedir?

GuluGuluPaşa

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım Excalibur G870 38.000 TL RTX 4060 var ama MSI'ın 50.000 TL'lik bir laptopuna rastladım onda RTX 3050 Ti var geri kalan tüm donanımlar aynı bu fiyat farkının sebebi ne daha mı iyi?

Benim bilgisayarım Excalibur G870 38.000 TL RTX 4060 var ama MSI'ın 50.000 TL'lik bir laptopuna rastladım onda RTX 3050 Ti var geri kalan tüm donanımlar aynı bu fiyat farkının sebebi ne daha mı iyi?

Materyaller ve donanımın çektiği watt olabilir diye düşünüyorum MSI genelde metal kasa kullanır ASUS'ta bazı üst seviye modellerinde kullanır.

-Kasa kalitesi
-kulandığı ram
-hapörlör
-En önemlisi Panel farkı renk kalitesi tepkime süresi yani ms. Her 144hz aynı değildir.
-Soğutma
Daha bir sürü sayılabilir.

Bu kadar fiyat farkı bu küçük şeyler için fazla değil mi?

Bir MSI kalitesi var birde Casper kalitesi var. Aradaki fiyat farkı çok büyük ona katılıyorum değmez ama eğer bir gün olurda birisi bu konuyu okuyacak olursa kesinlikle aradaki fiyat farkı 1000TL falansa ve özellikleri aynı ise kesinlikle bakın belirtiyorum kesinlikle MSI alınmalı.

Küçük değil çok büyük etkenler. Laptoplar çabuk eskiyen, performansı çabuk düşen aletler. O yüzden teknolojisi ve kalitesinin iyi olması lazım. Mux switch, Watt tarzı şeyler bile tamamen değiştiriyor aleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…