turaner2422 Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 347 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #1 Telefonumdaki bir resmi bilgisayara atıyorum boyutu azalıyor arkadaş. Bunun mantığını bilen var mı? Çok merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Telefonumdaki bir resmi bilgisayara atıyorum boyutu azalıyor arkadaş. Bunun mantığını bilen var mı? Çok merak ettim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.457 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 15 Ocak 2021 #2 Attığın yöntemle alakalıdır muhtemelen. Mesela WhatsApp ile fotoğrafı fotoğraf olarak atarsan boyutu küçülür.
Attığın yöntemle alakalıdır muhtemelen. Mesela WhatsApp ile fotoğrafı fotoğraf olarak atarsan boyutu küçülür.
turaner2422 Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 347 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #3 Vavien. dedi: Attığın yöntemle alakalıdır muhtemelen. Mesela WhatsApp ile fotoğrafı fotoğraf olarak atarsan boyutu küçülür. Genişletmek için tıkla... Yok o şekilde değil. Usb kablosu ile aktarıyorum.
Vavien. dedi: Attığın yöntemle alakalıdır muhtemelen. Mesela WhatsApp ile fotoğrafı fotoğraf olarak atarsan boyutu küçülür. Genişletmek için tıkla... Yok o şekilde değil. Usb kablosu ile aktarıyorum.