servan23 Picopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 99 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi. Önceden kurduğum GeForce Experience Game Ready sürücüsünü tekrar ya da birkaç kez kurmak ekran kartına zararlı mı?
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi. Önceden kurduğum GeForce Experience Game Ready sürücüsünü tekrar ya da birkaç kez kurmak ekran kartına zararlı mı?
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 9 Ağustos 2023 #2 servan23 dedi: Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi. Önceden kurduğum GeForce Experience Game Ready sürücüsünü tekrar ya da birkaç kez kurmak ekran kartına zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Çakışmalara sebep olabilir belki, DDU ile ya da driverın dosyasından bütün dosyaları silip en baştan kurun.
servan23 dedi: Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi. Önceden kurduğum GeForce Experience Game Ready sürücüsünü tekrar ya da birkaç kez kurmak ekran kartına zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Çakışmalara sebep olabilir belki, DDU ile ya da driverın dosyasından bütün dosyaları silip en baştan kurun.
feelsbadman Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 610 Çözümler 8 9 Ağustos 2023 #3 Neden birkaç kez kuruyorsunuz? Yanlışlıkla kurduysanız DDU ile silip temiz kurulum yapabilirsiniz.
A Alfo Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ağustos 2023 #4 Neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? İşletim sistemi buna izin veriyor mu bilmiyorum.
servan23 Picopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 99 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 Alfo dedi: Neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? İşletim sistemi buna izin veriyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü tekrar kurma seçeneği vardı, merak ettiğimden sordum.
Alfo dedi: Neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? İşletim sistemi buna izin veriyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü tekrar kurma seçeneği vardı, merak ettiğimden sordum.
A Alfo Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ağustos 2023 #6 servan23 dedi: Sürücüyü tekrar kurma seçeneği vardı, merak ettiğimden sordum. Genişletmek için tıkla... O muhtemelen sürücüyü kaldırıp yeniden kuruyordur.
servan23 dedi: Sürücüyü tekrar kurma seçeneği vardı, merak ettiğimden sordum. Genişletmek için tıkla... O muhtemelen sürücüyü kaldırıp yeniden kuruyordur.
servan23 Picopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 99 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #7 Alfo dedi: O muhtemelen sürücüyü kaldırıp yeniden kuruyordur. Genişletmek için tıkla... Anladım.