Aynı evde iki adet ISS kullanılabilir mi?

cansf0121

Decapat
Daha fazla  
Merhaba evde 3 kişiyiz ve evimde güncel olarak Digitürk'ün interneti mevcut ve ben odamdayken ailem bir film dizi açtıkları zaman normalde aldığım 32Mbps internet 2 3'lere düşüyor, hatta dün neredeyse hiç kullanamıyordum. Ben de kendi odama yeni bir internet almaya karar verdim TurkNet'e abonelik başvurusu yaparken (adresinde aktif internet aboneliği bulunmakta) diye bir alan vardı ve kolayca geçiş yapmak için bu numarayı girmeniz gereklidir yazıyordu, ben geçiş yapmak istemiyorum. Oturma odasında farklı kendi odamda farklı internet olmasını istiyorum. Bu mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Binada boş port varsa mümkün. Ancak hiz yükseltmek daha mantıklı emin ol.

Modem ayarlardan cihazlara hız sınırlama verirseniz bilgisayarınız hariç tüm cihazlar sınırlı kullanır.

Teknik olarak boş port varsa mümkün ama yapmıyorlar.

Modem ayarlardan cihazlara hız sınırlama verirseniz bilgisayarınız hariç tüm cihazlar sınırlı kullanır.

Hocam şöyle aslında bana gelen internetin kötü olma sebebi bir nevi şeyden kaynaklı odam ile oturma odası arasında 2 duvar var bende direkt Wi-Fi ile bağlanmak yerine dağıtıcı kullanıyorum dağıtıcıdanda bilgisayarıma Ethernet kullanıyorum.

Teknik olarak boş port varsa mümkün ama yapmıyorlar.

Neden peki hocam sadece TurkNet ile alakalı bir şey mi yoksa hiçbiri mi yapmıyor.

Neden peki hocam sadece TurkNet ile alakalı bir şey mi yoksa hiçbiri mi yapmıyor.
Genel olarak yapmıyor.
Tanıdığım şöyle yapmıştı:
Müstakil iki katlı evi vardı.
Üst kata bir, alt kata bir abonelik.

Genel olarak yapmıyor.
Tanıdığım şöyle yapmıştı:
Müstakil iki katlı evi vardı.
Üst kata bir, alt kata bir abonelik.

Bizim evimizde iki katlı müstakil biz üst katta oturuyoruz aşağı katta da internet yok orada da dağıtıcı kullanıyoruz.

Hocam bunu nasıl yapabileceğimi anlatabilirmisiniz eve gidince deneyeceğim.

Bizim evimizde iki katlı müstakil biz üst katta oturuyoruz aşağı katta da internet yok orada da dağıtıcı kullanıyoruz.

Hocam bunu nasıl yapabileceğimi anlatabilirmisiniz eve gidince deneyeceğim.
Daire no farklıysa olur. Değilse Turknete durumu anlatın bakalım ne diyecek.

Daire no farklıysa olur. Değilse TurkNet'e durumu anlatın bakalım ne diyecek.

Daire no farklı anlamadığım şey şu ben 1. daireye abonelik açıp interneti odama mı kurdurtacağım bunu yaparlar mı?

Farzı misal konuşuyorum. 1. dairede digiturk var. 2. daireye Turknet bağlatıp kablo çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…