cansf0121 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:01 #21 atr1907 dedi: Dostum az önce baktım kendi adresim için sorgulattığımda Superbox uygundur diyor. Oysaki Superonline fiber altyapısı var ve 1Gbps hıza ulaşmış biriyim. Demem o ki gerçek kullanıcı verisi önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu test etmem mümkün değil etrafımda yüksek hızda internet yok tek bildiğim fiver altyapısı olmadığı Sizce 86mbps destekleyen altyapıda 75Mbps internet sorun çıkarır mı?
atr1907 dedi: Dostum az önce baktım kendi adresim için sorgulattığımda Superbox uygundur diyor. Oysaki Superonline fiber altyapısı var ve 1Gbps hıza ulaşmış biriyim. Demem o ki gerçek kullanıcı verisi önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu test etmem mümkün değil etrafımda yüksek hızda internet yok tek bildiğim fiver altyapısı olmadığı Sizce 86mbps destekleyen altyapıda 75Mbps internet sorun çıkarır mı?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.457 Çözümler 38 Dün 21:02 #22 cansf0121 dedi: Hocam bunu test etmem mümkün değil etrafımda yüksek hızda internet yok tek bildiğim fiver altyapısı olmadığı. Sizce 86Mbps destekleyen altyapıda 75Mbps internet sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı yoksa verilen bilgi doğrudur gibi. Çok bilgili değilim ancak ben sorun olacağını sanmıyorum.
cansf0121 dedi: Hocam bunu test etmem mümkün değil etrafımda yüksek hızda internet yok tek bildiğim fiver altyapısı olmadığı. Sizce 86Mbps destekleyen altyapıda 75Mbps internet sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı yoksa verilen bilgi doğrudur gibi. Çok bilgili değilim ancak ben sorun olacağını sanmıyorum.