Emir Taner Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Benım bilgisayarımda 2 adet RAM slotu var. Birinde 4 GB RAM takılı 2. slota da illaki 4 GB RAM mi takmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Arkadaşlar merhaba. Benım bilgisayarımda 2 adet RAM slotu var. Birinde 4 GB RAM takılı 2. slota da illaki 4 GB RAM mi takmam gerek?
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Emir Taner dedi: Arkadaşlar merhaba. Benım bilgisayarımda 2 adet RAM slotu var. Birinde 4 GB RAM takılı 2. slota da illaki 4 GB RAM mi takmam gerek? Genişletmek için tıkla... Aynı marka RAM'ı takmak daha sağlıklıdır ancak CL değerleri ve MHz'ler aynıysa farklı RAM taksanızda sorun olmucaktır.
Emir Taner dedi: Arkadaşlar merhaba. Benım bilgisayarımda 2 adet RAM slotu var. Birinde 4 GB RAM takılı 2. slota da illaki 4 GB RAM mi takmam gerek? Genişletmek için tıkla... Aynı marka RAM'ı takmak daha sağlıklıdır ancak CL değerleri ve MHz'ler aynıysa farklı RAM taksanızda sorun olmucaktır.
awera Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 Hayır birine 4 taktın diye diğerine de 4 takmak zorunda değilsin.
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Mhz ve cl değeri aynıysa sıkıntı çıkarmaz Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
awera Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 Mehmet Han Arasan dedi: Evet 4 gb ram takmalısın. Genişletmek için tıkla... Mhz ve Cl değerleri aynı olduktan sonra sorun çıkmaz diye biliyorum hocam.
Mehmet Han Arasan dedi: Evet 4 gb ram takmalısın. Genişletmek için tıkla... Mhz ve Cl değerleri aynı olduktan sonra sorun çıkmaz diye biliyorum hocam.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 Mehmet Han Arasan dedi: Evet 4 GB RAM takmalısın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok?
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 awera dedi: Mhz ve Cl değerleri aynı olduktan sonra sorun çıkmaz diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... hocam yanlış yazdım düzeltim. ayrx dedi: Böyle bir şey yok? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğiniz hocam ? Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
awera dedi: Mhz ve Cl değerleri aynı olduktan sonra sorun çıkmaz diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... hocam yanlış yazdım düzeltim. ayrx dedi: Böyle bir şey yok? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğiniz hocam ?
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #8 Mehmet Han Arasan dedi: Hocam yanlışlıkla sildim: D geri yazıyordum. Ne demek istediğiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 4 GB takmanız gerek yazmışsınız ya illa 4 takmasına gerek yok 2 GB de takabilir.
Mehmet Han Arasan dedi: Hocam yanlışlıkla sildim: D geri yazıyordum. Ne demek istediğiniz hocam? Genişletmek için tıkla... 4 GB takmanız gerek yazmışsınız ya illa 4 takmasına gerek yok 2 GB de takabilir.
EnFeu Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #9 ayrx dedi: 4 GB takmanız gerek yazmışsınız ya illa 4 takmasına gerek yok 2 GB de takabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında aynı markanın cl değeri de aynı ama farklı gb ramlerinden anakartı yakmıştım o yüzden eşit gb değerli ramlar kullanılıyor diye biliyordum düzelttim . Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
ayrx dedi: 4 GB takmanız gerek yazmışsınız ya illa 4 takmasına gerek yok 2 GB de takabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında aynı markanın cl değeri de aynı ama farklı gb ramlerinden anakartı yakmıştım o yüzden eşit gb değerli ramlar kullanılıyor diye biliyordum düzelttim .