A Ataowski Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 80 4 Haziran 2023 #1 Arkadaşımla ortaklaşa bir hesaba Spider-man Remastered alsak farklı farklı save'lerden oynayabilir miyiz? Bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşımla ortaklaşa bir hesaba Spider-man Remastered alsak farklı farklı save'lerden oynayabilir miyiz? Bir sıkıntı olur mu?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 4 Haziran 2023 #2 Ataowski dedi: Arkadaşımla ortaklaşa bir hesaba Spider-man Remastered alsak farklı farklı save'lerden oynayabilir miyiz? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynarsınız. Artı 0 Eksi
Ataowski dedi: Arkadaşımla ortaklaşa bir hesaba Spider-man Remastered alsak farklı farklı save'lerden oynayabilir miyiz? Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Offline olarak oynarsınız.
KS KS A Ataowski Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 80 5 Haziran 2023 #3 OnurOfc dedi: Offline olarak oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Her zaman offline olarak mı başlatmalıyız? Eğer ki ben oynarken o oynamayacaksa ikimiz de Online oynayabilir miyiz? Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Offline olarak oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Her zaman offline olarak mı başlatmalıyız? Eğer ki ben oynarken o oynamayacaksa ikimiz de Online oynayabilir miyiz?
M Mustafaxd388383 Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 5 31 Ağustos 2023 #4 Ataowski dedi: Her zaman offline olarak mı başlatmalıyız? Eğer ki ben oynarken o oynamayacaksa ikimiz de Online oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... halledebildiniz mi nasıl oynadınız hikaye modunu mu oynadınız sadece Artı 0 Eksi
Ataowski dedi: Her zaman offline olarak mı başlatmalıyız? Eğer ki ben oynarken o oynamayacaksa ikimiz de Online oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... halledebildiniz mi nasıl oynadınız hikaye modunu mu oynadınız sadece
KS KS A Ataowski Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 80 2 Eylül 2023 #5 Mustafaxd388383 dedi: halledebildiniz mi nasıl oynadınız hikaye modunu mu oynadınız sadece Genişletmek için tıkla... Evet sadece hikaye modu oynadık ve ikimizin saveleri zaten farklı kaydedilmiş sıkıntı olmadı. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta aynı anda oyuna girmemelisiniz eğer girecekseniz biriniz çevrim dışı oynamalı. Artı 0 Eksi
Mustafaxd388383 dedi: halledebildiniz mi nasıl oynadınız hikaye modunu mu oynadınız sadece Genişletmek için tıkla... Evet sadece hikaye modu oynadık ve ikimizin saveleri zaten farklı kaydedilmiş sıkıntı olmadı. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta aynı anda oyuna girmemelisiniz eğer girecekseniz biriniz çevrim dışı oynamalı.