Aynı hesaptan 2 kişi bir oyunu oynayabilir mi?

Dr. House

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşımın hesabında Last of Us part 2 Remastered (PS5) ve normal (PS4) sürümü var. Biz iki kişi o hesaptan aynı anda ben PS5 sürümünü arkadaşım da PS4 sürümünü oynasa oluyor mu? Oyundan atma gibi bir durum yaşar mıyız?

Arkadaşındaki 5 sürümünü indir kendi hesabında oyna, kısaca kardeşlik sistemini uygulayın YouTube'da yapılışı var.

Kardeşlik yaparsanız herkes kendi hesabından aynı sürümü bile aynı anda oynayabiliyorsunuz.

Hatta şöyle bile yapabiliyorsunuz.
PS5 pri + PS5 sec + PS4 pri şeklinde 3 arkadaş ortak bile olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kardeşlik yaparsanız herkes kendi hesabından aynı sürümü bile aynı anda oynayabiliyorsunuz.

Hatta şöyle bile yapabiliyorsunuz.
PS5 pri + PS5 sec + PS4 pri şeklinde 3 arkadaş ortak bile olabilirsiniz.

Bu yöntemi bende bilmiyorum nasıl oluyor rica etsem anlatir misiniz?

2 PS5 normal kardeşlik yapıyor PS5 ve PS4 oyunlarını ortak kullanıyor. 1tane PS4 konsoluna da ana hesap yaptığınız hesaplardan birini ana hesap yapıyorsunuz. O hesaptan PS4 oyunlarını oynuyor.

2 PS5 normal kardeşlik yapıyor PS5 ve PS4 oyunlarını ortak kullanıyor. 1tane PS4 konsoluna da ana hesap yaptığınız hesaplardan birini ana hesap yapıyorsunuz. O hesaptan PS4 oyunlarını oynuyor.

2 PS4, 1 PS5 ten olmuyor değil mi?

Aslında mümkün gibi ama bilemedim hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…