Aynı ICloud'dan çağrı düşmüyor

burakdrs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Mesleque
Ben telefon ve saati satıp y. D iPhone 14 Pro almak istiyorum aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. Şimdi diyorum ki 120+120 günden sonra BTK kilitliyor telefonu, ben de kalan 4 ayda iPhone 6 Plus ile 14 Pro'yu aynı iCloud hesabına bağlayıp 6 Plus'ın hücreselini paylaşıp kullanayım dedim arama falan gelince ICloud'dan diğer telefona düşsün falan filan anladınız o hikayeyi siz. Şimdi elimde bir tane iPhone XR (satacağım telefon) bir de iPhone 6 Plus var önden bir deneyim dedimnqsıl oluyor diye. 6 Plus ile XR telefonuma aynı Apple hesabını girdim hattımı da 6 plusa taktım. Şimdi arama yapınca aynı Wi-Fi'ya bağlıyken iCloud üzerinden XR'a çağrı düşüyor ama hücreseli paylaşınca (6 Plus'ın internetini açıp XR'a bağlıyorum) iPhone XR'a çağrı düşmüyor.
Fakat tam tersini yapınca (hattımı XR'a takıp hücreseli açıp 6 Plus'ı bağlayınca)çağrı düşüyor.
Bunun sebebi ne olabilir neden hücresel paylaşınca çağrı düşmüyor olabilir?

Kısaca hattımı 6 Plus'a takıp hücreseli paylaşıp XR'ı bağlayınca ICloud'dan XR'a çağrı düşmüyor ama hattımı XR'a takıp hücreseli açıp 6plusa bağlayınca düşüyor.
Wi-Fi'ya bağlıyken ikisine de düşüyor.
Sebebi nedir neden düşmüyor?

teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı