Aynı iki bilgisayar arasında Valorant'ta 100 FPS farkı var

yrgnoyn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün benimle aynı sisteme sahip olan bir yayıncıyı izledim kendisi Valorant'ta savaş esnasında 300 FPS alırken ben 170-200 arası alıyorum. Aynı zamanda sistemimde neredeyse her yazılım hatalı çalışıyor sizce bunun sebebi nedir ve çözümü için ne yapmak gerekir?

Sisteminiz ne?

Windows tam sürümünüz ne? Winver yazarak bakabilirsiniz.

Windowsunuzda da sıkıntı olabilir.

Ram'lerinizin frekanası düşük olabilir. Ekran kartını OC yapmış olabilir bahsettiğiniz yayıncı.
İşlemciyede OC yapmış olabilir. Kısaca bunlarda performansı etkileyen faktörler.

Framework veya microsoft redistributable kütüphane dosyaları zarar görmüş veya eksik olabilir. Güncelleyemiyorsanız temiz bir kurulum yapıp BIOS ve Windows'un güncel olmasını sağlamanız çözüm olabilir. Emin değilim lakin yazılımlar da hatalı çalışıyorsa muhtemelen bunlardan kaynaklı.

asus nvidia 2060
amd ryzen 3600x
Windows tam sürümünüz ne? Winver yazarak bakabilirsiniz.

Optimize etmemişsin büyük ihtimalle.
nasıl yapabilirim
Güncel mi sistem? Bios vb.
1.5 sene oldu alalı birkaç ay önce pc yi temizliğe verdim herşeyine baktı ama güncelleme ile alakalı birşey demedi
Windowsunuzda da sıkıntı olabilir.
ne gibi bir sorun
Ram'lerinizin frekanası düşük olabilir. Ekran kartını OC yapmış olabilir bahsettiğiniz yayıncı.
İşlemciyede OC yapmış olabilir. Kısaca bunlarda performansı etkileyen faktörler.
oc yapmamış ram frekansı nasıl düzeltilir, bakılır

Bios dan kontrol edebilirsin. Ram frekansı iddaa edilenin altındaysa Ram frekansını yükseltme ile alakalı konulara yada YouTube bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…