mucoreyiz Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #11 CesurK dedi: Menüde: Game Adjust Olmuyorsa : FreeSync : OFF Olmuyosa : Bunları deneyip geri dönüş yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam onları açıp kapanmıyor monitörden kendi kendine açılıyor anlamadım ben.
CesurK dedi: Menüde: Game Adjust Olmuyorsa : FreeSync : OFF Olmuyosa : Bunları deneyip geri dönüş yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam onları açıp kapanmıyor monitörden kendi kendine açılıyor anlamadım ben.
CesurK Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 27 Ocak 2024 #12 Şöyle bir arayüzü olması lazım monitörünüzün : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir arayüzü olması lazım monitörünüzün : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mucoreyiz Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #13 CesurK dedi: Şöyle bir arayüzü olması lazım monitörünüzün : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet var denedim freesync ile MBR yi ama aynı hala.
CesurK dedi: Şöyle bir arayüzü olması lazım monitörünüzün : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet var denedim freesync ile MBR yi ama aynı hala.
CesurK Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 144 Çözümler 4 27 Ocak 2024 #14 Şayet iade süresi geçmediyse iade, yoksa, ghosting in anormal derecede olduğunu düşünüyorsanız servis açtırın.
Şayet iade süresi geçmediyse iade, yoksa, ghosting in anormal derecede olduğunu düşünüyorsanız servis açtırın.
mucoreyiz Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #15 CesurK dedi: Şayet iade süresi geçmediyse iade, yoksa, ghosting in anormal derecede olduğunu düşünüyorsanız servis açtırın. Genişletmek için tıkla... İstesem artık iade edemem ghosting de fazla yok yapacak birşey yok sağolun teşekkür ederim.
CesurK dedi: Şayet iade süresi geçmediyse iade, yoksa, ghosting in anormal derecede olduğunu düşünüyorsanız servis açtırın. Genişletmek için tıkla... İstesem artık iade edemem ghosting de fazla yok yapacak birşey yok sağolun teşekkür ederim.