Aynı internet hesabını 2 farklı evde kullanmanın cezası var mı?

Jovian

Hectopat
İnternet aboneliği başlatılırken verilen internet hesabını hem kendi evime hem de başka ildeki ailemin evine girsem sıkıntı olur mu? Cezası var mıdır?

Şimdi ben abonelik aldım bana bilgileri verdiler ama daha kurulum yapmadılar şimdi ailemin evindeyim bilgileri buraya girdim internet geldi. Kendi evime ekipler gelince kuramayacaklar mı aboneliği şimdi?

Şimdi ben abonelik aldım bana bilgileri verdiler ama daha kurulum yapmadılar şimdi ailemin evindeyim bilgileri buraya girdim internet geldi. Kendi evime ekipler gelince kuramayacaklar mı aboneliği şimdi?

Oraya başka abonelik verecekler. Tek hesapta 2 internet dağıtımı olmaz. Kafanız güzel çalışıyor evet ama olmaz kardeşim.

dediğiniz pek mümkün görünmüyor.tek şifre ve birden fazla -farklı adreste- kullanmak mümkün değil.... zira adres değiştirdiğinizde otomatik çalışması gerekir..
çalışma mantığı adrese internet verilir k.adı ve şifre ile doğrulandıktan sorna çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…