Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 376 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 20 Ağustos 2021 #1 İxir net ve com doğuş grubunda. Ben ise ixir.gen.tr uzantısını alıp bir forum yaptım. İleride telif hakkı ya da benzer bir sorun yaşar mıyım acaba?
İxir net ve com doğuş grubunda. Ben ise ixir.gen.tr uzantısını alıp bir forum yaptım. İleride telif hakkı ya da benzer bir sorun yaşar mıyım acaba?
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 20 Ağustos 2021 #2 İçerikte benzer ise dava açabilirler bizim sitemizin sahtesini yapmışlar diye. Benzer içerik yapmışsanız ve büyük bir gelir elde ediyorsanız bu sayede mahkemenin onları haklı bulması çok yüksek ihtimal.
İçerikte benzer ise dava açabilirler bizim sitemizin sahtesini yapmışlar diye. Benzer içerik yapmışsanız ve büyük bir gelir elde ediyorsanız bu sayede mahkemenin onları haklı bulması çok yüksek ihtimal.
P pho_nextr Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 içerik benzer degilse problem yok