Pandemi süreciyle İnternet'teki yoğunluktan dolayı ping sıkıntılarım vardı. Geçen modem arayüze girince upload Max. Hızımı 468 kbps olarak gördüm ve TTNET müşteri hizmetlerini aradım. Biz upload hızınızı yüksek görüyoruz ve sınırlandıramıyoruz dediler. Beni 2 dk beklettiler ve her şey normal deyip modem servisine yönlendirdiler. Modemi resetlediğimde 2.5 Mbps upload aldım. Bu arada download sıkıntım yok 44 Mbps'ye kadar Max hız geliyor ama upload çok düşük olduğu için 20 civarında alıyorum
Tekrar aradım ve paketimin 5 Mbps'ye kadar upload hızının olduğunu söyleyip arıza kaydı oluşturdum. Bugün adamlar geldi, modeme gelen kablodan ölçtüklerinde upload hızım 600 kbps çıktı. Aşağı inip apartmanın ankastresinden ölçüp uploadın 8 Mbps'ye kadar olduğunu ve sorunun benim iç tesisatımdan kaynaklandığını, elektrikçi çağırmam gerektiğini söyleyip gittiler. Dün düzgün olan internetimden de oldum.
Şimdi anlamadığım nokta şu, benim tesisatımda bir sıkıntı olsa aynı sıkıntıyı download hızında da yaşamam gerekmez mi? Kabloda herhangi bir eziklik veya hasar durumunda sadece upload hızımın çakılması bana biraz mantıksız geldi. 2. olarak ben bu 'hasarlı' tesisatla dün nasıl yüksek upload alabildim ve 1 gün boyunca sorunsuz İnternet kullanabildim. Sorunun ne olabileceği hakkında fikriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Aklıma gelen tek şey aşağıdan gelen kablonun (3. katta oturuyorum) ek yapıldığı yerde bir sorun olması.