N no mercyy Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 75 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Merhaba, oyunlara yeni başladım ve oynamaya devam ediyorum. Kendime nick ararken birinin nickini gördüm çok beğendim bu nicki ben de oyun içinde veya dısında veya Discord'da yaparsam dava edilir miyim? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Merhaba, oyunlara yeni başladım ve oynamaya devam ediyorum. Kendime nick ararken birinin nickini gördüm çok beğendim bu nicki ben de oyun içinde veya dısında veya Discord'da yaparsam dava edilir miyim? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
KS KS N no mercyy Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 75 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #11 Diamant dedi: Yok bir şey olmaz olmaz alabilirsiniz istediğiniz ismi. Eğer gerçekten soruyu ciddi sorduysanız biraz makara yaptık kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil sağolun yardımlarınız için. Ben pek anlamıyorum da oyuzden Artı 0 Eksi
Diamant dedi: Yok bir şey olmaz olmaz alabilirsiniz istediğiniz ismi. Eğer gerçekten soruyu ciddi sorduysanız biraz makara yaptık kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil sağolun yardımlarınız için. Ben pek anlamıyorum da oyuzden
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.617 Makaleler 21 Çözümler 97 2 Ekim 2024 #12 Konu şaka herhalde. Dandik bir oyundaki isimle mahkeme niye uğraşsın niye suç olsun? Artı 0 Eksi