A aropk Yoctopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 CMD'de baktım birinin ipsinin sonu 37 diğerinin 39 aynı Mac adresine sahipler. Neden olmuştur açıklar mısınız?
CMD'de baktım birinin ipsinin sonu 37 diğerinin 39 aynı Mac adresine sahipler. Neden olmuştur açıklar mısınız?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 27 Ocak 2023 #2 aropk dedi: CMD'de baktım birinin ipsinin sonu 37 diğerinin 39 aynı Mac adresine sahipler. Neden olmuştur açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Diğeri derken? Sanal Ethernet kurulu olabilir mi?
aropk dedi: CMD'de baktım birinin ipsinin sonu 37 diğerinin 39 aynı Mac adresine sahipler. Neden olmuştur açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Diğeri derken? Sanal Ethernet kurulu olabilir mi?
A aropk Yoctopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 ReloadingData dedi: Diğeri derken? Sanal Ethernet kurulu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir cihaz ama IP'si sonu 39. virüs bulaşmış olabilir mi dün bilgesiyarımda backdoor virüsü minig virüsü bir de RAT çıktı onunla alakalı olabilir mi?
ReloadingData dedi: Diğeri derken? Sanal Ethernet kurulu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir cihaz ama IP'si sonu 39. virüs bulaşmış olabilir mi dün bilgesiyarımda backdoor virüsü minig virüsü bir de RAT çıktı onunla alakalı olabilir mi?