Aynı mahallede yaşayan 10 kişinin başvurusuyla mahalleye TurkNet GigaFiber gelir mi?

mutsuxd

Picopat
Bugün komşularımızın kapısını çaldım ve GigaFiber için başvuru yapmaları için 8-10 kişiyi ikna ettim, bu kişi sayısı ile mahallemize GigaFiber gelir mi? Yakınlarda Türk Telekom şantiyesi var, orada 1 Gigabit internet var ve aşağı mahallede de 100 Mbps internet var ama bulunduğum mahallede 41 Mbps var ve bunun 28 Mbps'sini alabiliyorum. GigaFiber ne zaman gelir ya da bu kişi sayısı gelmesine yeterli olur mu?

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün komşularımızın kapısını çaldım ve GigaFiber için başvuru yapmaları için 8-10 kişiyi ikna ettim, bu kişi sayısı ile mahallemize GigaFiber gelir mi? Yakınlarda Türk Telekom şantiyesi var, orada 1 Gigabit internet var ve aşağı mahallede de 100 Mbps internet var ama bulunduğum mahallede 41 Mbps var ve bunun 28 Mbps'sini alabiliyorum. GigaFiber ne zaman gelir ya da bu kişi sayısı gelmesine yeterli olur mu?

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül.
Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı