Aynı Mail Adresinin Ikinci Bir Kişi Tarafından Kullanılması

Pc.meraklisi

Hectopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yıllardır kullandığım mail adresmin benimle ayni isim soyisim taşıyan başka kişi tarafından kullanılıyor olması ve bu şahsın telefon faturaları benim mailime geliyor, bugün de onaylanmış olduğu kredi kartı başvuru bilgilerinin yine benim mailime gelmesi sizce de sakıncalı değil mi? Tüm kişisel bilgilerine sahibim bu şahsın aylar önce kendisine ulaşıp durumdan haberdar etmiştim mail adresinizi değiştirin şeklinde ama belli ki değişmemiş yine. Aradım GSM kapalı, Google müşteri hizmetlerinden mailini kapattırabilir miyim? Ya da emniyete mi başvurmalıyım? Bu tarz konulara hakim biri varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla mail adresini kullanan sizsiniz. Gerekli yerlere mail adresi diye sizin adresinizi veren karşı taraf.
Eğer böyle ise bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gerekli suç duyurusunu yap gerisine karışma.

atıyorum sizinki ahmetmanas@gmail.com. Adamınki muhtemelen ahmet.manas@gmail.com. Ya da benzeri çok ufak bir fark var. Bunu karıştırıyorlar.
Benim telefonuma da 324 kodlu (az önce baktım Mersin'miş) bir eczaneden ilacınızın tarihi bitecek, gelin alın gibisinden mesajlar geliyor. Ben olsam silerdim. Uyarı bile yapmanıza rağmen değişen bir şey olmamış.

Biraz önce bankayı arayıp olayı anlattım şahsın verdiği maili sistemden kaldırttım yani benim mail adresimi,adamın kredi kartı numarası tarihi barkod nosuna kadar şuan mailimde banka yetkilisine aynen ifade ettim şahsı bilgilendirin kötü niyetli birine denk gelse üzerler diye bankacı da o düşünsün demez mi.Demekki aynı durum bizlerin başına gelse halimiz yaman.Başvuruda adamın belirttiği iş yerinide aradım öyle biri çalışmıyor burda dediler ee dedim elini sallayan şurada çalışıyorum diye adres tel verip bankayı dolandırırsa sizede yükümlülük biner o görevli de umursamadı vallahi şeytan diyor patlat şahsın hesabını bankayı tüm bu şahıslar yerinden hoplasın ders olsun onlara ama işte kişiliğimiz elvermez.
atıyorum sizinki ahmetmanas@gmail.com. Adamınki muhtemelen ahmet.manas@gmail.com. Ya da benzeri çok ufak bir fark var. Bunu karıştırıyorlar.
Benim telefonuma da 324 kodlu (az önce baktım Mersin'miş) bir eczaneden ilacınızın tarihi bitecek, gelin alın gibisinden mesajlar geliyor. Ben olsam silerdim. Uyarı bile yapmanıza rağmen değişen bir şey olmamış.
Mail adresimi 10 yılı aşkın kullanıyorum ilkkez başıma böyle birşey geliyor gerekli bilgilendirmeyi yaptım ben bankaya sizi bağlayan durum yok dediler karşı taraf düşünsün. TC nosundan tüm kart bilgilerine kadar hepsi elimde:)

Biraz önce bankayı arayıp olayı anlattım şahsın verdiği maili sistemden kaldırttım yani benim mail adresimi,adamın kredi kartı numarası tarihi barkod nosuna kadar şuan mailimde banka yetkilisine aynen ifade ettim şahsı bilgilendirin kötü niyetli birine denk gelse üzerler diye bankacı da o düşünsün demez mi.Demekki aynı durum bizlerin başına gelse halimiz yaman.Başvuruda adamın belirttiği iş yerinide aradım öyle biri çalışmıyor burda dediler ee dedim elini sallayan şurada çalışıyorum diye adres tel verip bankayı dolandırırsa sizede yükümlülük biner o görevli de umursamadı vallahi şeytan diyor patlat şahsın hesabını bankayı tüm bu şahıslar yerinden hoplasın ders olsun onlara ama işte kişiliğimiz elvermez.

Mail adresimi 10 yılı aşkın kullanıyorum ilkkez başıma böyle birşey geliyor gerekli bilgilendirmeyi yaptım ben bankaya sizi bağlayan durum yok dediler karşı taraf düşünsün. TC nosundan tüm kart bilgilerine kadar hepsi elimde:)
Lütfen dürüstlüğünüzü takının. Yanlış bir şey yapmayın. 😆

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı