Aynı mail ile GTA 5 almak sorun yaratır mı?

JustinHellKin

Hectopat
Zamanında Steam'den GTA 5 almıştım 1 yıl geçtikten sonra Epic Games'de GTA 5 ücretsiz oldu oradan da aldım ancak 2 platformda da aynı maili kullandığım için oyuna girdiğimde Steam'den aldığım GTA 5 hesabı karşıma çıktı.

1. Arkadaşım ile GTA 5 oynamak için Epic Games hesabımı arkadaşıma vermek istiyorum bir çözümü var mıdır?
  2. Ek olarak Epic Games mailimi değiştirirsem sizce Epic Games'den aldığım GTA 5'in maili de değişmiş olur mu ve bu sayede arkadaşımla beraber oynayabilir miyim?

Epic Games mailini değistirirseniz Rockstar'ın değismez Epic gamestekinden Rockstar hesabına girin hesabın şifresini değistirin.

Zamanında Steam'den GTA 5 almıştım 1 yıl geçtikten sonra Epic Games'de GTA 5 ücretsiz oldu oradan da aldım ancak 2 platformda da aynı maili kullandığım için oyuna girdiğimde Steam'den aldığım GTA 5 hesabı karşıma çıktı.

1. Arkadaşım ile GTA 5 oynamak için Epic Games hesabımı arkadaşıma vermek istiyorum bir çözümü var mıdır?
  2. Ek olarak Epic Games mailimi değiştirirsem sizce Epic Games'den aldığım GTA 5'in maili de değişmiş olur mu ve bu sayede arkadaşımla beraber oynayabilir miyim?

Epic'ten veya Steam'den almanız durumunda ayrı bir Rockstar hesabı açılır. E-postanız neyse Rockstar hesabınıza düşer. Epic ile Steam e-postanız Rockstar hesabınızdan farklı olursa evet arkadaşınıza verdiğinizde girebilir ama her ikisi de aynı postaya bağlı olursa pek mümkün görünmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı