sxiel Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB Ryzen 5 2600X 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Bedava iken Epic'ten GTA 5 almıştım, o Epic hesabım çalındı. Şu anda da Steam'den GTA 5 alacağım. Aynı Gmail'i kullanmam sıkıntı yaratır mı? Yoksa başka mail mi kullanmalıyım?
Bedava iken Epic'ten GTA 5 almıştım, o Epic hesabım çalındı. Şu anda da Steam'den GTA 5 alacağım. Aynı Gmail'i kullanmam sıkıntı yaratır mı? Yoksa başka mail mi kullanmalıyım?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 rockstar games hesabı açtıysan çnceden, aynı epostayla alıp bağlayabilirsin. Rockstar Şifreni değiştir ve güvenlik sorusu vesaire ekleniyorsa ekle. Artı 0 Eksi
rockstar games hesabı açtıysan çnceden, aynı epostayla alıp bağlayabilirsin. Rockstar Şifreni değiştir ve güvenlik sorusu vesaire ekleniyorsa ekle.
KS KS sxiel Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB Ryzen 5 2600X 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Wqxte dedi: rockstar games hesabı açtıysan çnceden, aynı epostayla alıp bağlayabilirsin. Rockstar Şifreni değiştir ve güvenlik sorusu vesaire ekleniyorsa ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi şifreyi sıfırladım, Steam'den aldığım zaman açılır değil mi? Artı 0 Eksi
Wqxte dedi: rockstar games hesabı açtıysan çnceden, aynı epostayla alıp bağlayabilirsin. Rockstar Şifreni değiştir ve güvenlik sorusu vesaire ekleniyorsa ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi şifreyi sıfırladım, Steam'den aldığım zaman açılır değil mi?
S serkanv76 Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 sxiel dedi: Hocam şimdi şifreyi sıfırladım, Steam'den aldığım zaman açılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtmalle açılır. Artı 0 Eksi
sxiel dedi: Hocam şimdi şifreyi sıfırladım, Steam'den aldığım zaman açılır değil mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtmalle açılır.
KS KS sxiel Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB Ryzen 5 2600X 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 Cevaplar için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi