Eneskartal1 Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Ben de bulunan RAM'in frekansı 2666MHz ama artık satılmıyor sanırsam. Diğer sitelere de güvenemedim o yüzden alacağım RAM bir sıkıntı çıkartır mı? Frekans hariç her şeyi aynı. Alacağım RAM: Kingston 8GB (1x8GB) Fruy Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ben de bulunan RAM'in frekansı 2666MHz ama artık satılmıyor sanırsam. Diğer sitelere de güvenemedim o yüzden alacağım RAM bir sıkıntı çıkartır mı? Frekans hariç her şeyi aynı. Alacağım RAM: Kingston 8GB (1x8GB) Fruy Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
darkwingduck Centipat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Sıkıntı olmaz 2666 da çalışır. Artı 0 Eksi
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 Düşük hızlı MHz değerine sahip RAM'e göre hızlandırılırlar ve ona göre çalışırlar. Artı 0 Eksi
KS KS Eneskartal1 Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 snageX dedi: Düşük hızlı MHz değerine sahip RAM'e göre hızlandırılırlar ve ona göre çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Onun dışında bir sıkıntı yaşamam değil mi ? çalışma sorunu falan akımından. Artı 0 Eksi
snageX dedi: Düşük hızlı MHz değerine sahip RAM'e göre hızlandırılırlar ve ona göre çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Onun dışında bir sıkıntı yaşamam değil mi ? çalışma sorunu falan akımından.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 Eneskartal1 dedi: Onun dışında bir sıkıntı yaşamam değil mi ? çalışma sorunu falan akımından. Genişletmek için tıkla... Anakartınız ile uyumuluysa bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Eneskartal1 dedi: Onun dışında bir sıkıntı yaşamam değil mi ? çalışma sorunu falan akımından. Genişletmek için tıkla... Anakartınız ile uyumuluysa bir şey olmaz.