Aynı marka RAM ekledim, bilgisayar reset atıyor

emrah3968

Kilopat
Daha fazla  
Geçen 8 GB RAM ekleme yaptım PC'ye. Birebir aynı RAM. Marka, Mhz, her şey aynı. İlk taktığımda çalıştı, bi 4 saat sonra dondu ve kapandı PC. Tekrar açmaya çalışınca sürekli reset atıyor. RAM'lerin ikisini de tek tek denedim. Tek şekilde ikisi de sorunsuz çalışıyor. Şu an kullanıyorum ama arada tekrar reset atıyor. 1 gün olmuyor ertesi gün oluyor sebebi nedir sizce?

Sistem
  • i3 7100
  • GTX 1050 Ti Gaming X
  • MSI H110M PRO VD
  • RAM'ler: Corsair DDR4 2133 Mhz
Yardımcı olabilecek varmı sorun hala devam ediyor. Bazen düzeliyo gibi 4 5 saat kullandıktan sonra çok yüksek sesli bir cızırtıyla pc takılıyor.

Son düzenleme:
Geçen 8 GB RAM ekleme yaptım PC'ye. Birebir aynı RAM. Marka, Mhz, her şey aynı. İlk taktığımda çalıştı, bi 4 saat sonra dondu ve kapandı PC. Tekrar açmaya çalışınca sürekli reset atıyor. RAM'lerin ikisini de tek tek denedim. Tek şekilde ikisi de sorunsuz çalışıyor. Şu an kullanıyorum ama arada tekrar reset atıyor. 1 gün olmuyor ertesi gün oluyor sebebi nedir sizce?

Sistem
  • i3 7100
  • GTX 1050 Ti Gaming X
  • MSI H110M PRO VD
  • RAM'ler: Corsair DDR4 2133 Mhz
Yardımcı olabilecek varmı sorun hala devam ediyor. Bazen düzeliyo gibi 4 5 saat kullandıktan sonra çok yüksek sesli bir cızırtıyla pc takılıyor.
bios güncellemeyi denediniz mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı