mrcsrhn Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Adata XPG Gammix D10 8 GB 3000MHz kullanıyorum. RAM eklemek istedigimde ürünü sıfır olarak bulamadım ve yaşadığım şehirde 2.el olarak da yoktu. XPG Gammix D30 eklersem sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Adata XPG Gammix D10 8 GB 3000MHz kullanıyorum. RAM eklemek istedigimde ürünü sıfır olarak bulamadım ve yaşadığım şehirde 2.el olarak da yoktu. XPG Gammix D30 eklersem sorun çıkar mı?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 Sorun çıkarma ihtimali olabilir. Aynısından almak her zaman daha iyidir.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Şubat 2022 #3 MHz CL gibi özellikleri aynı olsun yeter marka önemsiz fakat daha stabil çalışması icin ve gosteriş icin aynı modelden alıyorlar.
MHz CL gibi özellikleri aynı olsun yeter marka önemsiz fakat daha stabil çalışması icin ve gosteriş icin aynı modelden alıyorlar.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #4 Aynı markadan Mhz ve CL özellikleri aynı olan modeli yok mu?
mrcsrhn Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #5 Lıterhf dedi: MHz CL gibi özellikleri aynı olsun yeter marka önemsiz fakat daha stabil çalışması icin ve gosteriş icin aynı modelden alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yersin diyenler oluyor
Lıterhf dedi: MHz CL gibi özellikleri aynı olsun yeter marka önemsiz fakat daha stabil çalışması icin ve gosteriş icin aynı modelden alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yersin diyenler oluyor
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Şubat 2022 #6 mrcsrhn dedi: Mavi ekran yersin diyenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorun elbet yaşarsın fakat kullanırsında.
mrcsrhn dedi: Mavi ekran yersin diyenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorun elbet yaşarsın fakat kullanırsında.