yusuf200549 Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Amazon.com.tr Farklı marka bu iki RAM'i alırsam bir sorun yaşar mıyım?
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Amazon.com.tr Farklı marka bu iki RAM'i alırsam bir sorun yaşar mıyım?
yusuf200549 Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 YEGÜNGÖR dedi: Neden farklı alıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... daha ucuza gelıyor
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 18 Nisan 2021 #4 Nasıl yani hocam? XPG'den iki tane al. CL değerleri aynı ise bir sıkıntı olmaz. Ama her zaman bir mavi ekran ihtimali var.
Nasıl yani hocam? XPG'den iki tane al. CL değerleri aynı ise bir sıkıntı olmaz. Ama her zaman bir mavi ekran ihtimali var.
pasajoeee Decapat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 4 18 Nisan 2021 #5 katılıyorum mutsuzfiberdolabı dedi: Nasıl yani hocam? XPG'den iki tane al. CL değerleri aynı ise bir sıkıntı olmaz. Ama her zaman bir mavi ekran ihtimali var. Genişletmek için tıkla... katılıyorum
katılıyorum mutsuzfiberdolabı dedi: Nasıl yani hocam? XPG'den iki tane al. CL değerleri aynı ise bir sıkıntı olmaz. Ama her zaman bir mavi ekran ihtimali var. Genişletmek için tıkla... katılıyorum