IGuard Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Aynı Microsoft hesabını kullanarak iki farklı bilgisayarda aynı anda Age of Empires 2 online oynamak mümkün mü? Yani bir kişi bir bilgisayarda, diğeri başka bir bilgisayarda aynı hesapla oyuna girip aynı anda oynayabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Aynı Microsoft hesabını kullanarak iki farklı bilgisayarda aynı anda Age of Empires 2 online oynamak mümkün mü? Yani bir kişi bir bilgisayarda, diğeri başka bir bilgisayarda aynı hesapla oyuna girip aynı anda oynayabilir mi? Teşekkürler.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.950 Makaleler 2 Çözümler 1.744 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Hayır, aynı anda aynı hesaptan bir oyunu birden fazla kişinin online oynaması mümkün değil. Artı 0 Eksi
8 834245 Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 12 Temmuz 2025 #3 IGuard dedi: Aynı Microsoft hesabını kullanarak iki farklı bilgisayarda aynı anda Age of Empires 2 online oynamak mümkün mü? Yani bir kişi bir bilgisayarda, diğeri başka bir bilgisayarda aynı hesapla oyuna girip aynı anda oynayabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xbox dahil ise yani GamePass'te varsa oyun herhangi bir launcher yoksa oynanır. Kendim Forza Horizon 5 oynuyorum ortak hesapta ilerleme bana ait. Artı 0 Eksi
IGuard dedi: Aynı Microsoft hesabını kullanarak iki farklı bilgisayarda aynı anda Age of Empires 2 online oynamak mümkün mü? Yani bir kişi bir bilgisayarda, diğeri başka bir bilgisayarda aynı hesapla oyuna girip aynı anda oynayabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Xbox dahil ise yani GamePass'te varsa oyun herhangi bir launcher yoksa oynanır. Kendim Forza Horizon 5 oynuyorum ortak hesapta ilerleme bana ait.