Aynı Microsoft Store hesabını birçok kişi kullanmak güvenlik riski oluşturur mu?

Bu Çinliler yok mu bu Çinliler istediklerinde her şeye erişiyorlar.

Bu Çinliler yok mu bu Çinliler istediklerinde her şeye erişiyorlar.
Hesabıma ben bile zor giriyorum bunlar benden kolay nasıl giriyor anlamıyorum gerçekten.
Ben girerken 10 tane şey doğruluyorum bunlar bana haber vermeden nasıl giriyor şaşırırsın.

Ben en iyisi bilgisayarım sıfırlayacağım sanırım hocam. )

Ben en iyisi bilgisayarım sıfırlayacağım sanırım hocam. )
2 kere format attım Telefon olarak iPhoneye geçtim ama sonucu sana göstereyim mi?

Bilgisayarım şu an alın yazım gibi bomboş lakin var bi problem çözemiyorum.

Hocam iki oyun oynayayım diye Microsoft hesabı satın alayım dedim de sonradan aklıma geldi bir şey olur mu diye. Yine de sıfırlayacağım galiba.
Giriş çıkışlarını kontrol et 2-3 doğrulama bilgisi gir farklı e postaların varsa onlarla eşle giremiyor gibiler ama istisnalar oluyor. Giriş çıkışların temizse benim gibi uğraşmazsın.

Giriş çıkışlarını kontrol et 2-3 doğrulama bilgisi gir farklı e postaların varsa onlarla eşle giremiyor gibiler ama istisnalar oluyor. Giriş çıkışların temizse benim gibi uğraşmazsın.
Teşekkürler hocam.

@Ellie Williams e hocam bende ilk mesajımda oturum açmakla ilgili bilgi verdim galiba 2 mesajı birleştirmem gerekirdi.

Sizlere de teşekkürler hocam. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…