lSkyLinel Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Ben 4+4 8GB RAM alıcam. Fakat korktuğum bir şey ver her ikisini aynı pakette olmadan ayrı ayrı RAM alabalilir miyim? Örnek olarak; Kingston HyperX 4GB CL14 RAM'ı ayrı ayrı almak. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Ben 4+4 8GB RAM alıcam. Fakat korktuğum bir şey ver her ikisini aynı pakette olmadan ayrı ayrı RAM alabalilir miyim? Örnek olarak; Kingston HyperX 4GB CL14 RAM'ı ayrı ayrı almak.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2017 #2 Alabilirsin. Fakat ikisininde versiyonları büyük bir ihtimal farklı olur. Benim aldığımda öyleydi. Kit olarak almanız daha mantıklı olur her zaman.
Alabilirsin. Fakat ikisininde versiyonları büyük bir ihtimal farklı olur. Benim aldığımda öyleydi. Kit olarak almanız daha mantıklı olur her zaman.
vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #3 lSkyLinel dedi: Ben 4+4 8GB RAM alıcam. Fakat korktuğum bir şey ver her ikisini aynı pakette olmadan ayrı ayrı RAM alabalilir miyim? Örnek olarak; Kingston HyperX 4GB CL14 RAM'ı ayrı ayrı almak. Genişletmek için tıkla... Her zaman kit almak daha iyidir. Arkadaşın dediği gibi her şeyi aynı olsa dahi versiyonları farklı olabiliyor. Buda sıkıntı çıkartıyor.
lSkyLinel dedi: Ben 4+4 8GB RAM alıcam. Fakat korktuğum bir şey ver her ikisini aynı pakette olmadan ayrı ayrı RAM alabalilir miyim? Örnek olarak; Kingston HyperX 4GB CL14 RAM'ı ayrı ayrı almak. Genişletmek için tıkla... Her zaman kit almak daha iyidir. Arkadaşın dediği gibi her şeyi aynı olsa dahi versiyonları farklı olabiliyor. Buda sıkıntı çıkartıyor.