Alperen3557
Hectopat
Daha fazla
Merhaba dün Superonline'da 1000mbit/s hız paketine geçiş yaptık ev arkadaşım Ethernet kablosuyla 1000mbit/sn hız alırken ben 100 alıyorum sorun nedir? Sorun kablodaysa eğer önerebileceğiniz kablo var mıdır?
Merhaba dün Superonline'da 1000mbit/s hız paketine geçiş yaptık ev arkadaşım Ethernet kablosuyla 1000mbit/sn hız alırken ben 100 alıyorum sorun nedir? Sorun kablodaysa eğer önerebileceğiniz kablo var mıdır?
Kablodan kaynaklı olma ihtimali olabilir ben Viko nun ethernet kablosunu kullanıyorum çok memnunum yüksek değerler alıyorum.Merhaba dün Superonline'da 1000mbit/s hız paketine geçiş yaptık ev arkadaşım Ethernet kablosuyla 1000mbit/sn hız alırken ben 100 alıyorum sorun nedir? Sorun kablodaysa eğer önerebileceğiniz kablo var mıdır?
Anakartım Gigabyte B450M-S2H, modem Turkcell LG8245x6-50. Ethernet kablom CAT5e 1000mbit/sn'ye kadar desteklediği yazıyor internette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.