M Mansocii Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 15 29 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ve bilgisayara VGA ile bağladım. Görüntü kalitesi pek hoşuma gitmedi. Neredeyse 8 yıllık monitörüm ondan daha iyi. Acaba aynı monitörde HDMI VGA farkını test edeniniz oldu mu? Ona göre bir karar vereceğim.
Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ve bilgisayara VGA ile bağladım. Görüntü kalitesi pek hoşuma gitmedi. Neredeyse 8 yıllık monitörüm ondan daha iyi. Acaba aynı monitörde HDMI VGA farkını test edeniniz oldu mu? Ona göre bir karar vereceğim.
mehmetfh16 Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2018 #2 Evet ben test etmiştim. DVI > HDMI > VGA. En iyi görüntüyü DVI veriyordu.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2018 #3 HDMI daha kalitelidir. HDMI kullanın.
M Mansocii Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 15 29 Mayıs 2018 #4 mehmetfh16 dedi: Evet ben test etmiştim. DVI > HDMI > VGA. En iyi görüntüyü DVI veriyordu. Genişletmek için tıkla... Yani VGA beni yanıltıyor diyorsunuz. O kadar uçuk bir fark olur mu ki? Critness dedi: HDMI daha kalitelidir. HDMI kullanın. Genişletmek için tıkla... Hayır yani hdmi kalitelidir de arada çok bir fark olmayacaksa hdmi kablosu almayıp monitörü değiştireyim. Başka fikri olan? Son düzenleme: 29 Mayıs 2018
mehmetfh16 dedi: Evet ben test etmiştim. DVI > HDMI > VGA. En iyi görüntüyü DVI veriyordu. Genişletmek için tıkla... Yani VGA beni yanıltıyor diyorsunuz. O kadar uçuk bir fark olur mu ki? Critness dedi: HDMI daha kalitelidir. HDMI kullanın. Genişletmek için tıkla... Hayır yani hdmi kalitelidir de arada çok bir fark olmayacaksa hdmi kablosu almayıp monitörü değiştireyim. Başka fikri olan?