Çözüldü Aynı oyunu 2 kere aldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VlGlLANTE

Femtopat
Daha fazla  
3 Temmuz tarihinde "Assassin's Creed Brotherhood" aldım, bugünde sonunda başlama imkanım oldu ama oyunu standart almışım baktım Deluxe'de ucuz onu alayım dedim kazançlı olurum diye standart oyunu kaldırıp Deluxe aldım (DLC olmadığı için oyunu bir kere daha aldım) meğerse bu Deluxe özellikleri kalkmış. Ubisoft sağ olsun. Bu durumda ne yapabilirim? İade etsem bugün aldığımı önceki aldığım oyun ne olacak?

Çözüm
Steamde 2 kere aynı oyunu almak mümkün değil, muhtemelen normalinden daha ucuza aldınız ve size dlc'ler geldi. İade ettiğiniz zaman hangisini iade edeceğinizi seçiyorsunuz zaten.
Steamde 2 kere aynı oyunu almak mümkün değil, muhtemelen normalinden daha ucuza aldınız ve size dlc'ler geldi. İade ettiğiniz zaman hangisini iade edeceğinizi seçiyorsunuz zaten.

Çözüm
Deluxe'u iade edersen standart niye gitsin ki onu önceden almışsın zaten. İade ederken orada yazar neyin gideceği.

doğru ama önceki oyuna nasıl ulaşıcam sonuçta onu kütüphanemden kalıcı olarak silerek diğerini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…