Aynı PC'ye iki Windows 10 kurmak

supon

Hectopat
Daha fazla  
Bir bilgisayara iki tane Windows 10 kuracağım. İkisi de farklı HDD'lerde olacak. Eğer bir tanesine virüs bulaşırsa diğer işletim sistemindeki dosyalar etkilenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine Sanal Makine oluşturun. Denemelerinizi sanal makine üzerinden yaparsınız.
Eğer sanal makineye virüs bulaşırsa ana bilgisayarınızı etkilemeyecektir.

Bunu demesem olmazdı
2. diske gentoo indir
Buranın da midesini bulandırdıysam gidiyorum :)
Not: Eğer linuxe geçecekseniz sakın gentoo indirmeye kalkmayın ilk linux mint ile falan başlayın.

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkürler. Çözüm olarak sistemdeki 4 HDD'yi 3'e 1 şeklinde gruplandırdım. Sonra güç kabloları aynı anda seçilemeyecek şekilde düğme ile ayırdım. Saç kurutma makinesinin düğmesini kullandım. 5 kablonun 2'si toprak diğer 3'ünü düğmeye bağladım. Topraklar hep bağlı. İleride sorun çıkarabilir mi (ısınıp yanma gibi-yüksek akım akıyor mu)? Şu anda iki Windows 10 kurulu. PC'yi açmadan düğme ile ikisinden birini seçip açıyorum. İki Windows da ilk açılışta normalden yavaş açılıyor. Sonraki açılışlarda normal açılıyor ve ikisi de diğer sistemi görmüyor çünkü HDD'ler çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı