Bahsettigim şey harfleri ve sayıları elbette sehir kodlarının aynı olmadıgını biliyorum. Sehir kodlarının farklı ama geriye kalan kısımlarının aynı olabilecegini bilmiyordum ondan dolayı merak ettim.
Bahsettigim şey harfleri ve sayıları elbette sehir kodlarının aynı olmadıgını biliyorum. Sehir kodlarının farklı ama geriye kalan kısımlarının aynı olabilecegini bilmiyordum ondan dolayı merak ettim.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Kardeş şehir kısımları farklı ama geriye kalan kısımlarının nasıl aynı oldugunu ögrenmeye çalışıyorum tekinin 41 tekinin 25 oldugunun bende farkındayım.
Başından beri anlamaya çalıştıgım şey halihazırda mevcut trafikte olan plakanın.
Örnegin 34 plt 34 diyelim bu plakaya benzer olsun diye 33 plt 34 diye Mersin üzerinden alabilir miyim alamaz mıyım diye ögrenmek istememdi bu da dolaylı yoldan evet alabilirim cevabına ulaşıyor. Herhalde.