Aynı RAM'den 2 tane almakla Dual kit farklı mı?

Bütçe
650 tl

Turgut38

Hectopat
Yer
Kayseri/Develi
Daha fazla  
Merhabalar. Şimdi benim DDR4 3000 MHz RAM'dan 2 tane alıp anakarta takmala Dual kit almamın arasında ne fark var?
Ve fark var ise ne kadar FPS farkı olur? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Bellek sayısı arttıkça ona bağlı olarak, özellikle AMD sistemlerde FPS yükselir. Tek bir RAM'den iki tane almakla Dual kit almanın arasında fiyat haricinde bir fark olacağını düşünmüyorum. Bunun aksine bazen tek RAM'den iki tane almak Dual kit almaktan daha ucuz olabiliyor.
Umarım cevabım yeterli olmuştur, seni yanıltmakta istemem. 😃

Bellek sayısı arttıkça ona bağlı olarak, özellikle AMD sistemlerde FPS yükselir. Tek bir RAM'den iki tane almakla Dual kit almanın arasında fiyat haricinde bir fark olacağını düşünmüyorum. Bunun aksine bazen tek RAM'den iki tane almak Dual kit almaktan daha ucuz olabiliyor.
Umarım cevabım yeterli olmuştur, seni yanıltmakta istemem. 😃

Evet fiyat olarak 2 tane almak daha ucuzdu. Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Yardımcı oldun. Fiyat farkından dolayı şüphelenmiştim ama 2 tane alacağım. Zaten çok da fark yoktu😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı