M Mozzie Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Aynı Riot hesabından bir bilgisayarda Valorant, başka bir bilgisayarda LoL oynanırsa ban riski var mı? Yani arkadaşımın hesabı, ben Valorant oynuyorum arkadaşım da LoL oynuyor.
Aynı Riot hesabından bir bilgisayarda Valorant, başka bir bilgisayarda LoL oynanırsa ban riski var mı? Yani arkadaşımın hesabı, ben Valorant oynuyorum arkadaşım da LoL oynuyor.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Aynı anda oynayamazsınız. Ban riskini bilmiyorum. Siz neden kendi hesabınızı açmıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS M Mozzie Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 Vorfell dedi: Aynı anda oynayamazsınız. Ban riskini bilmiyorum. Siz neden kendi hesabınızı açmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hesap açtığım zaman dereceli maç girebilmem için 20 seviye olmam gerekiyor seviye kasarkende sıkılıyorum onun için arkadaşımın hesabında oynuyorum. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Aynı anda oynayamazsınız. Ban riskini bilmiyorum. Siz neden kendi hesabınızı açmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hesap açtığım zaman dereceli maç girebilmem için 20 seviye olmam gerekiyor seviye kasarkende sıkılıyorum onun için arkadaşımın hesabında oynuyorum.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Mozzie dedi: Hesap açtığım zaman dereceli maç girebilmem için 20 seviye olmam gerekiyor seviye kasarkende sıkılıyorum onun için arkadaşımın hesabında oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Derecesiz kasın. Sonra dereceli oynarsınız. Dediğim gibi aynı anda oynayamazsınız zaten. Artı 0 Eksi
Mozzie dedi: Hesap açtığım zaman dereceli maç girebilmem için 20 seviye olmam gerekiyor seviye kasarkende sıkılıyorum onun için arkadaşımın hesabında oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Derecesiz kasın. Sonra dereceli oynarsınız. Dediğim gibi aynı anda oynayamazsınız zaten.
KS KS M Mozzie Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #5 Vorfell dedi: Derecesiz kasın. Sonra dereceli oynarsınız. Dediğim gibi aynı anda oynayamazsınız zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı anda oynanılıyor onda bir sorun yok sadece ban riskini merak ettim. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Derecesiz kasın. Sonra dereceli oynarsınız. Dediğim gibi aynı anda oynayamazsınız zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı anda oynanılıyor onda bir sorun yok sadece ban riskini merak ettim.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #6 Mozzie dedi: Aynı anda oynanılıyor onda bir sorun yok sadece ban riskini merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aynı anda oynanılıyorsa bence bir şey olmaz. Fakat bence siz yine de kendi hesabınızı açın. Artı 0 Eksi
Mozzie dedi: Aynı anda oynanılıyor onda bir sorun yok sadece ban riskini merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aynı anda oynanılıyorsa bence bir şey olmaz. Fakat bence siz yine de kendi hesabınızı açın.