weezer Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı?
Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı?
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 644 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 weezer dedi: Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı? Genişletmek için tıkla... aynı şehirde çıkma ihtimali yok gibi birşey
weezer dedi: Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı? Genişletmek için tıkla... aynı şehirde çıkma ihtimali yok gibi birşey
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.877 Çözümler 2 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 Zannetmem.
kalsse Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 356 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #4 weezer dedi: Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer siz merkezde oturuyorsanız ve üniversiteniz ilçede kalıyor ise yurt başvuru hakkınız var diye biliyorum. Tam tersi durumlar içinde geçerli. Yurt başvuru hakkınız bulunsa bile çıkma ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.
weezer dedi: Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer siz merkezde oturuyorsanız ve üniversiteniz ilçede kalıyor ise yurt başvuru hakkınız var diye biliyorum. Tam tersi durumlar içinde geçerli. Yurt başvuru hakkınız bulunsa bile çıkma ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.512 19 Ağustos 2025 #5 weezer dedi: Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Aynı ilçede değilse çıkar
weezer dedi: Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitesiye başlayacağım ve şehrimdeki üniversitesi ve benim evim arasında 45 km var. Sizce çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Aynı ilçede değilse çıkar