Aynı şehirde yazın staj için KYK'da kalınabilir mi?

desibel

Hectopat
Arkadaşlar kendi şehrim de ve benimle aynı ilçede bulunan bir kurumda zorunlu yaz stajımı yapacağım. Staj yapacağım bu kurum bana uzak ve KYK yurtlarına çok yakın. Staj yapacağım bu kuruma ulaşmak için her gün sabah 2, 2.5 saat yol gitmem gerekiyor minimum. Dönüş içinde aynı şekilde be toplamda 4.5, 5 saat yolda geçmesi gerekiyor günlük. İl yurt müdürlüğünü aradım ve bana aynı ilçede ve ilde bulunduğum için yurtta kalamayacağım söylendi. Hatta ters bir dille yurt bomboş olsa bile kalamazsın dediler 😢. Bunun bir yolu yok mu acaba? Evime de dolmuş durağı 20 dk kadar yürüme mesafesinde. Bu yazdığım ulaşım süresi ve evimin yakınından dolmuş geçmemesi özel bir sebebe girip benim yurtta kalmam için bir neden sağlayabilir mi? Yurt müdürlüğü yardımcı olmaz ise nereye başvuru yapabilirim?

Aklıma sadece Gençlik ve Spor Bakanlığı ile konuşman geliyor. GSB KİM telefonunu arayıp sor bakalım, belki yardımcı olurlar.
Yaz okulu için bile zorladılar bizi zamanında. Hâlbuki aynı ilde olan yurdu istiyorduk.

Aklıma sadece gençlik ve spor bakanlığı ile konuşman geliyor. GSB kim telefonunu arayıp sor bakalım, belki yardımcı olurlar.
Yaz okulu için bile zorladılar bizi zamanında. Hâlbuki aynı ilde olan yurdu istiyorduk.

Hocam yurt müdürlüğü yardımcı olmayacak gibi. Memur öyle bir tersledi ki beni korktum doğrusu. Farklı ilçe değil aynı ilcedesin, bir de yurtta kalmak istiyorsun dedi. Oysa ulaşımın zorluğundan haberi yok. Sanki keyfimden yurtta kalmak istiyorum 😢. Şu nöbetçi yurtlarda bir aciklansaydi iyi olacaktı. Açıklanınca gidip bir konuşacağım. Olmazsa GSB ile konuşmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı