LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.366 Çözümler 19 30 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Razer'in ses kartını ve Steelseries'in GameDac'ını aynı anda kullanmak bir soruna sebep olur mu? (MSI B450 Gaming Plus Max)
Arkadaşlar Razer'in ses kartını ve Steelseries'in GameDac'ını aynı anda kullanmak bir soruna sebep olur mu? (MSI B450 Gaming Plus Max)
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.546 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 30 Aralık 2023 #2 Hayır çıkartmaz. Ben PCIe ile iki farklı ses kartı bağladığımda bile sorun yaşamadım. İki USB cihazdan asla sorun yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
Hayır çıkartmaz. Ben PCIe ile iki farklı ses kartı bağladığımda bile sorun yaşamadım. İki USB cihazdan asla sorun yaşamazsınız.
KS KS LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.366 Çözümler 19 30 Aralık 2023 #3 Merdt dedi: Hayır çıkartmaz. Ben PCIe ile iki farklı ses kartı bağladığımda bile sorun yaşamadım. İki USB cihazdan asla sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Günlük işlerim için kullandığım kulaklık ile oyun için kullandığım kulaklık farklı olduğundan merak ettim. Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Hayır çıkartmaz. Ben PCIe ile iki farklı ses kartı bağladığımda bile sorun yaşamadım. İki USB cihazdan asla sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Günlük işlerim için kullandığım kulaklık ile oyun için kullandığım kulaklık farklı olduğundan merak ettim.