cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 28 Ekim 2020 #11 Emir2507 dedi: Paralel şart. Elimde 6 tane tip31c var. Darlington bağlantı yapmayı biliyorum ama hayatımda hiç 2 aynı tip transistörü birbirine paralel bağlamadım. Genişletmek için tıkla... Bazlarını ortak bağlayıp kolektörlerini paralel bağlayınca oluyor sanırım. O sitedeki devreleri inceledin mi?
Emir2507 dedi: Paralel şart. Elimde 6 tane tip31c var. Darlington bağlantı yapmayı biliyorum ama hayatımda hiç 2 aynı tip transistörü birbirine paralel bağlamadım. Genişletmek için tıkla... Bazlarını ortak bağlayıp kolektörlerini paralel bağlayınca oluyor sanırım. O sitedeki devreleri inceledin mi?
Emir2507 Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 66 28 Ekim 2020 #12 cengover_ekin dedi: Bazlarını ortak bağlayıp kolektörlerini paralel bağlayınca oluyor sanırım. O sitedeki devreleri inceledin mi? Genişletmek için tıkla... İnceledim fakat çok net değil. Araştırma yaptım elbette ama net olarak şunu şunu yap denmiyor zaten türkçe kaynak yok sağ olsun.
cengover_ekin dedi: Bazlarını ortak bağlayıp kolektörlerini paralel bağlayınca oluyor sanırım. O sitedeki devreleri inceledin mi? Genişletmek için tıkla... İnceledim fakat çok net değil. Araştırma yaptım elbette ama net olarak şunu şunu yap denmiyor zaten türkçe kaynak yok sağ olsun.