Aynı ürün farklı satıcıya iade edilebilir mi?

Sepulchure

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki gün önce Sennheiser'ın sitesinden momentum 4 aldım. 1 gün sonra aynı kulaklığı 1500 lira daha ucuza bulup oradan da aldım (MediaMarkt). Şimdi sorun şu, yarın üniversiteye gidiyorum ve Sennheiser'dan gelen elime ulaştı sadece, bana MediaMarkt'tan gelecek olan lazım, yarın da pazar olduğu için mecbur en erken pazartesi gelecek. Sennheiser'dan geleni götürüp MediaMarkt'tan gelen kulaklığı Sennheiser'a iade etsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünlerde seri numarası farklı sorun olur. Seri numarası olmasa bile yine legal bir şey olmazdı yaptığın.

Ürünlerde seri numarası farklı sorun olur. Seri numarası olmasa bile yine legal bir şey olmazdı yaptığın.
İki ürün de orjinal ve kapalı kutu olduğu için pek sorun olacağını sanmıyorum da muhtemelen bekleyceğim.

İade ederken ürün hasar görmesin diye bi kutu ve anlaşmalı iade kodu yeterli.
Dostum senin mantıkta aynı ürünün korsanınıda koyup gönderebiliyoruz o zaman bu ürünlerde seri numarası oluyor ya hani ama sen dene yine de istersen

Dostum senin mantıkta aynı ürünün korsanınıda koyup gönderebiliyoruz o zaman bu ürünlerde seri numarası oluyor ya hani ama sen dene yine de istersen
Gönderdiğin gibi almıyolar zaten orda orijinalliğini teyit ediyorlar. Merak ettiğim için sordum istersem diğer kulaklık gelene kadar kullanıp geldiği zaman bunu iade ederim de farklı kişinin kullandığım ürünü almasına gerek yok.

İade ederken ürün hasar görmesin diye bi kutu ve anlaşmalı iade kodu yeterli.
O anlaşmalı iade kodunu aldığın satıcıya iade etmek için veriyorlar. A firması sana fatura kesmiş. Sen o ürünü B firmasına gönderdiğinde hani fatura iptali yapılacak. Adamlar bir bakacak başka bir firmanın faturası. Sen bunun olabileceğini mi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…