Nokro Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarda kullandığım bir adet disk var SSD. 465 GB ve 28 GB'ı ayrılmış nasıl oldu bilmiyorum. D olarak ayrıldı ana diskle nasıl tekrar birleştirebilirim? Normalde toplam alan 465 GB'tı şu an 437 28'de ayrıldı D de.
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarda kullandığım bir adet disk var SSD. 465 GB ve 28 GB'ı ayrılmış nasıl oldu bilmiyorum. D olarak ayrıldı ana diskle nasıl tekrar birleştirebilirim? Normalde toplam alan 465 GB'tı şu an 437 28'de ayrıldı D de.
Çözüm UtkuRS 26 Ağustos 2022 Minitool Partition Wizard kullanarak birleştirmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Minitool Partition Wizard kullanarak birleştirmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #11 Nokro dedi: Bu şekilde oluyor sile basınca ayrılmamış olarak gözüküyor ve ana birimi genişletemiyorum. Eki Görüntüle 1497019 Genişletmek için tıkla... Partition tool ile yapın hocam. Artı 0 Eksi
Nokro dedi: Bu şekilde oluyor sile basınca ayrılmamış olarak gözüküyor ve ana birimi genişletemiyorum. Eki Görüntüle 1497019 Genişletmek için tıkla... Partition tool ile yapın hocam.
KS KS Nokro Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #12 Aliyev dedi: Partition tool ile yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim iki programıda teşekkürler. Artı 0 Eksi
Aliyev dedi: Partition tool ile yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim iki programıda teşekkürler.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #13 Nokro dedi: Deneyeceğim iki programıda teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı program sadece adını farklı yazmışız. Artı 0 Eksi
Nokro dedi: Deneyeceğim iki programıda teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı program sadece adını farklı yazmışız.