Çözüldü Ayrılan disk nasıl eski hale getirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

463895

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Linux kuracağım için 80 GB ayırmıştım, şimdi Linux'u sildim ve ayrılan alan boş kaldı. Tekrar normal alana eklemek istiyorum.
Yardım edebilir misiniz?

1649711073963.png

Çözüm
Dediğim Tool'u kullanın. Pro sürümünün demosunu falan indirmeyin. Uygulamanın direkt ücretsiz sürümü var.
Linux kuracağım için 80 GB ayırmıştım, şimdi Linux'u sildim ve ayrılan alan boş kaldı. Tekrar normal alana eklemek istiyorum.
Yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1356865

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yardımcı olacaktır.

Yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1356865

Disk yöneticisinden bahsettiğin birimi sil diyeceksiniz.
Sonrasında ana bölüme sağ tıklatıp bölümü genişlet diyeceksiniz.

MiniTool Partition Wizard kullanabilirsin.
Kullanmak istemiyorsan disk yönetimi'ne girin asıl alana sağ tıklayıp "Birimi genişlet" dedikten sonra geri kalan alanın hepsini verin.

Normalde extend seçeneğinin kalın yazılı ve kullanılabilir olması lazım ama sizde değil. Bende de böyle olmuştu, dual boot yaptığım bilgisayarımda windows 10dan bir parçayı 7ye aktaracaktım ama aktaramadım. Bilen biri sebebini veya çözümünü yazarsa aydınlanmış oluruz.

Dediğim Tool'u kullanın. Pro sürümünün demosunu falan indirmeyin. Uygulamanın direkt ücretsiz sürümü var.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı