Ayrılık sonrası depresyondan kurtulmak

Bayezid66

Centipat
Daha fazla  
Kız arkadaşımla kısa süre çıkıp ayrıldık. Beni engelledi en sonunda benim arkadaşım ona gidip sanırım sen onu hak etmiyosun tarzı bir şeyler demiş, en sonunda kız beni düşman bildi. Arkadaşımın haklı olduğunu da düşünüyorum. Neyse konu şu kız mutlu olsa da ben depresyondayım. En sevdiğim oyun zevk vermiyor. Dizi film müzik hiçbir şey tad vermiyor, zar zor uyuyorum. Kızın başka okula gidebilme ihtimalini duydum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. En azından okulda bana düşman tavırlar sergileyecek biri olmaz.

Arkadaşlar bunlar sorun değil de bütün arkadaşlarım bu yıl başka okullara gidecekler, ben ise yalnız kalacağım o kızı da unutmazsam iyice berbat hala geleceğim. Nakil almayı planlıyorum. Bu kızı nasıl unutucam ben aşırı takıntılı, duygusal bir insanım. Herkese onu unuttum desem de unutmuyorum.

Sanırım unutmanın bir yolu var. Kızı unutmam için başka birinden hoşlanmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dövüş sporları veya Gym'e git ya da ashwagandha kullanabilirsin ama Türkiye'de yasak.

Öncelikle zamana bırak hocam. Bir süre sonra alışmaya başlayacaksın. Slow müziklerden uzak dur. Onu hatırlatacak bütün hediyeleri, onu anımsatacak bütün şarkıları çöpe at gitsin. Fotoğrafları sil, notları sil, mesajları sil. Hiçbirisini telefonunda tutma ki görüp de üzülmeyesin ve tekrar tekrar aklına gelmesin. Eğer ki sosyal medya hesabı varsa engelle. Bu şekilde onu görmeyerek, onu hatırlatacak bir şeyler bırakmayarak unutmayı sağlayabilirsin.

Zamanla aşacaksın. Ayrılığın, ölümün acısını da içine gömeceksin. Mangalın közü gibi içinde yanmaya devam ettiği sürece seni sen yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…