Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2014 #11 Bu sitenin formatını technopat yazmadı yani ortada bir copy paste durumu yok. Saygılar.
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2014 #12 Exotic dedi: Bu sitenin formatını technopat yazmadı yani ortada bir copy paste durumu yok. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Tamamen sana katılıyorum, bazı insanlar forumun aynısını yaptıklarını sanıyor bilip bilmedik yerde.
Exotic dedi: Bu sitenin formatını technopat yazmadı yani ortada bir copy paste durumu yok. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Tamamen sana katılıyorum, bazı insanlar forumun aynısını yaptıklarını sanıyor bilip bilmedik yerde.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Eylül 2014 #13 O zaman yolun açık olsun. @GhostShot
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #14 İnternet ortamında tercihler kişilere kalır. Siz de böyle bir karar verdiyseniz gidebilirsiniz fakat gelip de "x" adlı yere gidiyorum, orası iyi vs. dersen cezanı da alır gidersin.
İnternet ortamında tercihler kişilere kalır. Siz de böyle bir karar verdiyseniz gidebilirsiniz fakat gelip de "x" adlı yere gidiyorum, orası iyi vs. dersen cezanı da alır gidersin.