LEGOLAS K Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 162 23 Ocak 2024 #1 SSD'yi C diski HDD'yi D diski olarak kullanmak istiyorum bunun için sürücü 0'ı yani HDD'yi "yeni" ye basarak mı kullanabiliyorum yoksa bu şekilde kullanabilir miyim?
SSD'yi C diski HDD'yi D diski olarak kullanmak istiyorum bunun için sürücü 0'ı yani HDD'yi "yeni" ye basarak mı kullanabiliyorum yoksa bu şekilde kullanabilir miyim?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 23 Ocak 2024 #2 Disk yöneticisinden yeni basit birim oluşturmanız gerekli. Her şeye ileri diyerek halledersiniz. Son düzenleme: 23 Ocak 2024
LEGOLAS K Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 162 23 Ocak 2024 #3 borisyeisar dedi: Disk yöneticisinden yeni basit birim oluşturmanız gerekli. Her şeye ileri diyerek halledersiniz. Aşağıdaki videoyu da takip edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
borisyeisar dedi: Disk yöneticisinden yeni basit birim oluşturmanız gerekli. Her şeye ileri diyerek halledersiniz. Aşağıdaki videoyu da takip edebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 23 Ocak 2024 #4 Video hatalı olmuş hocam. Videoda aşağıda gözüken disk boyutlarının olduğu yere sağ tıklamak lazım.