W Wwws Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 C diskinden 25 GB bir alan ayırdım D diskine atacağım fakat yapamıyorum. D diskinin üzerine sağ tık yapınca genişlet yapmam gerek fakat basılmıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-06 203529.png 158,1 KB · Görüntüleme: 60
C diskinden 25 GB bir alan ayırdım D diskine atacağım fakat yapamıyorum. D diskinin üzerine sağ tık yapınca genişlet yapmam gerek fakat basılmıyor.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #2 Wwws dedi: C diskinden 25 GB bir alan ayırdım D diskine atacağım fakat yapamıyorum. D diskinin üzerine sağ tık yapınca genişlet yapmam gerek fakat basılmıyor. Genişletmek için tıkla... Mini tool partion vizard ile yapabilirsiniz.
Wwws dedi: C diskinden 25 GB bir alan ayırdım D diskine atacağım fakat yapamıyorum. D diskinin üzerine sağ tık yapınca genişlet yapmam gerek fakat basılmıyor. Genişletmek için tıkla... Mini tool partion vizard ile yapabilirsiniz.
W Wwws Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Teknik Servis dedi: Mini tool partion vizard ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com Şu siteden yüklüyorum güvenilir değil mi? VirusTotal'de şöyle bir sonuç çıktı. Dosya Ekleri resim_2024-01-06_205539229.png 138,4 KB · Görüntüleme: 38
Teknik Servis dedi: Mini tool partion vizard ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com Şu siteden yüklüyorum güvenilir değil mi? VirusTotal'de şöyle bir sonuç çıktı.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #4 Wwws dedi: Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com Şu siteden yüklüyorum güvenilir değil mi? VirusTotal'de şöyle bir sonuç çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hep o siteden indirdim. Ve hiçbir zaman sorun yaşamadım. Güvenli indirebilirsiniz.
Wwws dedi: Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com Şu siteden yüklüyorum güvenilir değil mi? VirusTotal'de şöyle bir sonuç çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hep o siteden indirdim. Ve hiçbir zaman sorun yaşamadım. Güvenli indirebilirsiniz.
W Wwws Centipat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 Teknik Servis dedi: Hocam ben hep o siteden indirdim. Ve hiçbir zaman sorun yaşamadım. Güvenli indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Teknik Servis dedi: Hocam ben hep o siteden indirdim. Ve hiçbir zaman sorun yaşamadım. Güvenli indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... D diskine sağ tık yapınca extend bölümü çıkmıyor ne yapmam gerek. Dosya Ekleri resim_2024-01-06_210812582.png 401,9 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 6 Ocak 2024
Teknik Servis dedi: Hocam ben hep o siteden indirdim. Ve hiçbir zaman sorun yaşamadım. Güvenli indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Teknik Servis dedi: Hocam ben hep o siteden indirdim. Ve hiçbir zaman sorun yaşamadım. Güvenli indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... D diskine sağ tık yapınca extend bölümü çıkmıyor ne yapmam gerek.