ahmetygel Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Yakin zamanda PC'ye format attim kurarken boş diski 40 GB ayarlamişım. İdeal boş disk kaç GB olmalı ve bu 40GB'lık boş diski nasıl C: Diskine ekliyebilirim? Bu şekilde Dosya Ekleri IMG_20230819_134127_825.jpg 303,9 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar merhaba. Yakin zamanda PC'ye format attim kurarken boş diski 40 GB ayarlamişım. İdeal boş disk kaç GB olmalı ve bu 40GB'lık boş diski nasıl C: Diskine ekliyebilirim? Bu şekilde
Çözüm Y Y Yazılımcı0 19 Ağustos 2023 ahmetygel dedi: Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor. Ama diski küçülte tiklaniyor. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmetygel dedi: Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor. Ama diski küçülte tiklaniyor. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ardacarofficial Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 119 Yer Zonguldak 19 Ağustos 2023 #2 Boş diske yani 40GB olana sağ tıkla birimi genişlet de gerisi zaten basit ileri ileri yaptıktan sonra birleşecektir. Artı 0 Eksi
Boş diske yani 40GB olana sağ tıkla birimi genişlet de gerisi zaten basit ileri ileri yaptıktan sonra birleşecektir.
KS KS ahmetygel Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 ardacarofficial dedi: Boş diske yani 40GB olana sağ tıkla birimi genişlet de gerisi zaten basit ileri ileri yaptıktan sonra birleşecektir. Genişletmek için tıkla... Genişlet seçeneği yok Dosya Ekleri IMG_20230819_134916_979.jpg 240 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
ardacarofficial dedi: Boş diske yani 40GB olana sağ tıkla birimi genişlet de gerisi zaten basit ileri ileri yaptıktan sonra birleşecektir. Genişletmek için tıkla... Genişlet seçeneği yok
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 19 Ağustos 2023 #4 Disk yönetiminde C birimine sağ tıklayın ve birimi genişlet seçeneğine tıklayın. Açılan penceredeki adımları takip edin. Artı 0 Eksi
Disk yönetiminde C birimine sağ tıklayın ve birimi genişlet seçeneğine tıklayın. Açılan penceredeki adımları takip edin.
KS KS ahmetygel Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #5 Yazılımcı0 dedi: Disk yönetiminde C birimine sağ tıklayın ve birimi genişlet seçeneğine tıklayın. Açılan penceredeki adımları takip edin. Genişletmek için tıkla... Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor. Ama diski küçülte tiklaniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Yazılımcı0 dedi: Disk yönetiminde C birimine sağ tıklayın ve birimi genişlet seçeneğine tıklayın. Açılan penceredeki adımları takip edin. Genişletmek için tıkla... Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor. Ama diski küçülte tiklaniyor.
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 19 Ağustos 2023 #6 ahmetygel dedi: Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor. Ama diski küçülte tiklaniyor. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
ahmetygel dedi: Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor. Ama diski küçülte tiklaniyor. Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ahmetygel Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #7 Yazılımcı0 dedi: Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boş diski tamamen kullanmam sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Yazılımcı0 dedi: Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boş diski tamamen kullanmam sorun olur mu?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 19 Ağustos 2023 #8 ahmetygel dedi: Boş diski tamamen kullanmam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ayrılmamış birimin hepsini seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ahmetygel dedi: Boş diski tamamen kullanmam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ayrılmamış birimin hepsini seçebilirsiniz.
KS KS ahmetygel Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #9 Yazılımcı0 dedi: Hayır. Ayrılmamış birimin hepsini seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Yazılımcı0 dedi: Hayır. Ayrılmamış birimin hepsini seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 19 Ağustos 2023 #10 ahmetygel dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi