Çözüldü Ayrılmamış diski C'ye nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetygel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yakin zamanda PC'ye format attim kurarken boş diski 40 GB ayarlamişım. İdeal boş disk kaç GB olmalı ve bu 40GB'lık boş diski nasıl C: Diskine ekliyebilirim?

Bu şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_20230819_134127_825.jpg
    303,9 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm
Tikladim ama genişlet seçeneği soluk gorunuyor ve tıklanmıyor.

Ama diski küçülte tiklaniyor.
Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Disk yönetiminde C birimine sağ tıklayın ve birimi genişlet seçeneğine tıklayın. Açılan penceredeki adımları takip edin.

Disk yönetiminde C birimine sağ tıklayın ve birimi genişlet seçeneğine tıklayın. Açılan penceredeki adımları takip edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayrılmamış birim ile C birimi arasında başka birimler olduğunda öyle görünüyor hocam. Videodaki yöntemi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Boş diski tamamen kullanmam sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…