Taksim Dayı Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 3 11 Mart 2020 #1 Merhaba. Yeni SSD aldım kurmak için sağ tık yapınca yeni basit birim çıkmıyor ne yapmam gerek? Son düzenleme: 11 Mart 2020
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 11 Mart 2020 #2 Eski Windows'u mu kopyalayacaksın? Macrium Reflect kullanabilirsin. Farklı bir amaç içinse MiniTool ile biçimlendirilebilir. Nick müthiş.
Eski Windows'u mu kopyalayacaksın? Macrium Reflect kullanabilirsin. Farklı bir amaç içinse MiniTool ile biçimlendirilebilir. Nick müthiş.
Taksim Dayı Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 3 11 Mart 2020 #3 Silinen üye dedi: Eski Windows'u mu kopyalayacaksın? Macrium Reflect kullanabilirsin. Farklı bir amaç içinse MiniTool ile biçimlendirilebilir. Nick müthiş. Genişletmek için tıkla... Yok yeni taktım disk yönetimine girip başlattım sonra kurmak için sağ tıklayıp yeni basit birim seçecektim ama çıkmadı.
Silinen üye dedi: Eski Windows'u mu kopyalayacaksın? Macrium Reflect kullanabilirsin. Farklı bir amaç içinse MiniTool ile biçimlendirilebilir. Nick müthiş. Genişletmek için tıkla... Yok yeni taktım disk yönetimine girip başlattım sonra kurmak için sağ tıklayıp yeni basit birim seçecektim ama çıkmadı.
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 11 Mart 2020 #4 Taksim Dayı dedi: Yok yeni taktım disk yönetimine girip başlattım sonra kurmak için sağ tıklayıp yeni basit birim seçecektim ama çıkmadı. Genişletmek için tıkla... MiniTool kullanabilirsin. İngilizce biliyorsan çok kolay bir kullanımı var. Sağ tıklayıp biçimlendiriyorsun.
Taksim Dayı dedi: Yok yeni taktım disk yönetimine girip başlattım sonra kurmak için sağ tıklayıp yeni basit birim seçecektim ama çıkmadı. Genişletmek için tıkla... MiniTool kullanabilirsin. İngilizce biliyorsan çok kolay bir kullanımı var. Sağ tıklayıp biçimlendiriyorsun.
Taksim Dayı Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 3 11 Mart 2020 #5 Silinen üye dedi: MiniTool kullanabilirsin. İngilizce biliyorsan çok kolay bir kullanımı var. Sağ tıklayıp biçimlendiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım kısmında gözükmüyor ssd MiniTool ile halledebilir miyim ?
Silinen üye dedi: MiniTool kullanabilirsin. İngilizce biliyorsan çok kolay bir kullanımı var. Sağ tıklayıp biçimlendiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım kısmında gözükmüyor ssd MiniTool ile halledebilir miyim ?
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 11 Mart 2020 #6 Taksim Dayı dedi: Bilgisayarım kısmında gözükmüyor ssd MiniTool ile halledebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış ise görünmez zaten. MiniTool ile halledebilirsin.
Taksim Dayı dedi: Bilgisayarım kısmında gözükmüyor ssd MiniTool ile halledebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Ayrılmamış ise görünmez zaten. MiniTool ile halledebilirsin.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 11 Mart 2020 #7 Taksim Dayı dedi: Merhaba. Yeni SSD aldım kurmak için sağ tık yapınca yeni basit birim çıkmıyor ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 512220Eki Görüntüle 512221 Genişletmek için tıkla... Format flaşı ile disk bölümüne gelip o kısımdan işinizi halledebilirsiniz.
Taksim Dayı dedi: Merhaba. Yeni SSD aldım kurmak için sağ tık yapınca yeni basit birim çıkmıyor ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 512220Eki Görüntüle 512221 Genişletmek için tıkla... Format flaşı ile disk bölümüne gelip o kısımdan işinizi halledebilirsiniz.