Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #11 KrisaF dedi: Nasıl bakabilirim desteklediğini. Genişletmek için tıkla... Bu öyle bakılabilir bir şey değil. Şansa kalan bir şey bu. RTX 2060 masaüstü ekran kartına 12 GB yapılan bir model var. Ama onun çipi destekliyordu. Bu destekler mi bilmiyorum. (sonradan 12 GB modeli çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam)
KrisaF dedi: Nasıl bakabilirim desteklediğini. Genişletmek için tıkla... Bu öyle bakılabilir bir şey değil. Şansa kalan bir şey bu. RTX 2060 masaüstü ekran kartına 12 GB yapılan bir model var. Ama onun çipi destekliyordu. Bu destekler mi bilmiyorum. (sonradan 12 GB modeli çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam)
KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #12 The Ruh hastasi dedi: Zaten kart 6 GB? Genişletmek için tıkla... Ayrılmış olan 6 GB.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.200 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2022 #13 KrisaF dedi: Ayrılmış olan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 GB dedik ? O ayrı bir şey. İsterseniz GPU-Z ile bakın.
KrisaF dedi: Ayrılmış olan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 GB dedik ? O ayrı bir şey. İsterseniz GPU-Z ile bakın.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Nisan 2022 #14 KrisaF dedi: Ayrılmış olan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Ayrılmış zaten kartın üzerindeli bellek modüllerinin kapasitesi demek. Neyi anlamıyorsunuz?
KrisaF dedi: Ayrılmış olan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Ayrılmış zaten kartın üzerindeli bellek modüllerinin kapasitesi demek. Neyi anlamıyorsunuz?
KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #15 The Ruh hastasi dedi: Hocam 6 GB dedik? O ayrı bir şey. İsterseniz GPU-Z ile bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum sadece o kalan 4 GB ne anlamaya calışıyorum.
The Ruh hastasi dedi: Hocam 6 GB dedik? O ayrı bir şey. İsterseniz GPU-Z ile bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum sadece o kalan 4 GB ne anlamaya calışıyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Nisan 2022 #16 KrisaF dedi: Hocam biliyorum sadece o kalan 4 GB ne anlamaya calışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlattım be adam. Derdin ne?
KrisaF dedi: Hocam biliyorum sadece o kalan 4 GB ne anlamaya calışıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlattım be adam. Derdin ne?
KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #17 Vavien. dedi: Anlattım be adam. Derdin ne? Genişletmek için tıkla... Hocam anlatımınız için teşekkürler yeni gördüm gerideki söylediginizi ama gergin gergin konusacaksanız bilmemeyi tercih ederim.
Vavien. dedi: Anlattım be adam. Derdin ne? Genişletmek için tıkla... Hocam anlatımınız için teşekkürler yeni gördüm gerideki söylediginizi ama gergin gergin konusacaksanız bilmemeyi tercih ederim.