Ayrılmış Video Belleği Artırılır mı?

EkremBalanur

Hectopat
Daha fazla  
Bunlardan pek anlamıyorum ama cidden bayağı kasıyor oyunlarda. Kullanılabilir grafik belleği 1696 MB diyor. Ayrılmış video belleği 64 MB. Bunların birbiri ile alakası var mı acaba? Yani bu 64 MB yazan bölüm artırılabiliyor mu? Yalvarıyorum lütfen cevap verin yoksa bu PC'yi sonunda kırıp atacağım. Çok eskidi :(

Artırabilirsin ama değişim olmayacaktır. Örneğin Intel'in eski dahili grafiklerde sürücüyü modifiye ederek video belleğini artırabiliyoruz ve sürücü uyumsuzluğunu kaldırabiliyoruz. Ben arkadaşın bilgiasyara Windows 10 kurunca sürücüyü algılamamıştı ve alternatif modifiye bir sürücü olan Royal BNA Driver kurmuştum.

Artırabilirsin ama değişim olmayacaktır. Örneğin Intel'in eski dahili grafiklerde sürücüyü modifiye ederek video belleğini artırabiliyoruz ve sürücü uyumsuzluğunu kaldırabiliyoruz. Ben arkadaşın bilgiasyara Windows 10 kurunca sürücüyü algılamamıştı ve alternatif modifiye bir sürücü olan Royal BNA Driver kurmuştum.
video belleğini arttıramazsın intel işlemciler sadece 64 mb dahili grafik kullanabilirler fazlasını işleyemezler uğraşma yani

Intel x4500 şeklinde araştırınız. Orijinal linkler kırık olduğu için ben bu videodan indirmiştim. Önemli olan zaten bellek değildi. Orijinal sürücü Windows 10 ile kurulumda hata veriyordu. En iyi seçenek modlanmış sürücü kullanmaktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı