H HelpMe2000 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2017 #1 Merhaba. Ekran kartı ayrılmış video belleği nasıl arttırılır? Yardım ederseniz sevinirim. Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 6598 Ayrılmış Video Belleği : 2560 Sistem Video Belleği : 0 Paylaşılan Sistem Belleği : 4038 (BIOS'u Açtığımda Ekran Kartı İle İlgili Seçenek Yok.) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2017
Merhaba. Ekran kartı ayrılmış video belleği nasıl arttırılır? Yardım ederseniz sevinirim. Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 6598 Ayrılmış Video Belleği : 2560 Sistem Video Belleği : 0 Paylaşılan Sistem Belleği : 4038 (BIOS'u Açtığımda Ekran Kartı İle İlgili Seçenek Yok.) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2017 #2 Hocam, ben de Onboard ekran kartı kullanıyorum. Ekran Kartı RAM'i arttırarak belki de daha fazla oyun performansı alırım diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olurlar.
Hocam, ben de Onboard ekran kartı kullanıyorum. Ekran Kartı RAM'i arttırarak belki de daha fazla oyun performansı alırım diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olurlar.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2017 #3 Öncelikle şunu söylemeliyim hissedilecek kadar bir faydası olmayacaktır. VBios güncellemesi ile paylaşımı arttırabilirsiniz ama tavsiye etmem.
Öncelikle şunu söylemeliyim hissedilecek kadar bir faydası olmayacaktır. VBios güncellemesi ile paylaşımı arttırabilirsiniz ama tavsiye etmem.